Please Choose Your Language
Wowɔ ha: Fie / Blog ahorow a wɔde kyerɛw nsɛm / Bright (BA grade) Stainless Steel Tube Annealing Nnyinasosɛm ne Ahwehwɛde ahorow

Bright (BA grade) Stainless Steel Tube Annealing Nnyinasosɛm ne Ahwehwɛde ahorow

Nhwɛsoɔ: 0     Ɔkyerɛwfoɔ: Site Editor Bere a wɔde tintimii: 2022-08-30 Mfiase: Beaeɛ

Bisa nsɛm

* Bright Annealing Nkyerɛase

 

Bright annealing (BA) kyerɛ sɛ wɔde dade a ɛnyɛ den no yɛ hyew wɔ fononoo a wɔato mu mu wɔ wim tebea a ɛtew mframa a ɛnyɛ adwuma ne hydrogen a ɛnyɛ den so.Bere a wɔde dade a ɛnyɛ den no ayɛ hyew ntɛmntɛm na ayɛ nwini ntɛmntɛm akyi no, ɛwɔ biribi a ɛbɔ ho ban, a enni hann biara wɔ mframa a ɛwɔ hɔ no mu.Saa ɔfa yi ko tia ntua a ɛyɛ hu.Mpɛn pii no, ade no ani yɛ torotoro na ɛhyerɛn.

 

* Dade Pipe a Wɔayɛ no Hyerɛn

 

Wɔyɛ dade paipu no ho adwuma bere a wɔayɛ no hyew a ɛhyerɛn awie no.Wɔ saa adeyɛ yi mu no, nneɛma bi ho hia yiye ma dade paipu no su.Sɛ ɔkwan a wɔfa so yɛ annealing a ɛhyerɛn no mfata a, ɛbɛma mpaapaemu aba, na ebetumi asɛe.Mpɛn pii no, paipu a ɛyɛ mmerɛw no wɔ tebea a ɛyɛ hyew a wɔayɛ no hyew mu.

 

* Ahosiesie ansa na wɔayɛ annealing a ɛhyerɛn

 

Ɛsɛ sɛ tube no ani ho tew na ahɔho nneɛma afoforo nni mu, biribiara a ɛbɛka wɔ tube no ani no bɛsɛe bere a wɔreyɛ ho adwuma no.

 

Enti, bere a yɛate adetɔfo no ahiade a ɛkɔ akyiri ase akyi no, sɛ adetɔfo no pɛ sɛ wɔyɛ mfiridwuma mu paipu a ɛsom bo kɛse a, mpɛn pii no yɛkamfo kyerɛ sɛ wɔmfa ahotew kwan bi ka ho ansa na wɔayɛ no hyew a ɛhyerɛn.Wɔde nsu a ɛyɛ hyew hohoro dade paipu no ho fi efĩ ne ngo nkekae ho, na afei wɔde mframa ma ɛyow ntɛmntɛm kɔ fononoo no nipadua mu de yɛ ɔhyew, na nkɛntɛnso a ɛhyerɛn no bɛyɛ papa.

 

* Wim tebea a ɛbɔ ho ban

 

Ɛsɛ sɛ mframa a wɔde yɛ annealing no yɛ nea oxygen nni mu, na ɛma ɛyɛ vacuum tebea.Mpɛn pii no, mframa a ɛbɔ ho ban no yɛ hydrogen anaa argon a ɛyɛ dry na ama ayɛ nea ɛhyerɛn kɛse.

 

* Annealing ɔhyew

 

Ɛsɛ sɛ wɔkyerɛ ɔhyew a wɔde yɛ annealing no sɛnea stainless steel grades ahorow te.Mpɛn pii no, anyɛ yiye koraa no, ɔhyew a wɔde yɛ austenitic dade no yɛ digrii 1040, na bere a wɔde hyɛ nsu mu no ho nhia.Ɔhyew a ɛkɔ soro ho hia na ama woatumi ayɛ nea ɛyɛ hyew.Ɔhyew ntɛmntɛm sɛnea wubetumi, ɔhyew a ɛyɛ brɛoo bɛma oxidation aba.

 

Ferritic stainless steels binom hwehwɛ sɛ ɔhyew a ɛba fam a wɔde yɛ annealing, te sɛ TP439, a wontumi hyerɛn annealed yiye, na nsu a dum no bɛma oxide nsenia.

 

Sɛ woyɛ annealing a ɛhyerɛn wie a, hyɛn anammɔn a etwa to a ɛne sɛ wobɛma wo kɛse na woateɛteɛ mu no mu, dade a ɛnyɛ den a wɔde yɛ afiri no ani da adi sɛ ɛyɛ hyew, na enhia sɛ wɔde aduru a wɔde ayɛ aduru a ɛhyerɛn no yɛ pickled.

 

* Botae ne mfaso horow a ɛwɔ annealing a ɛhyerɛn so:

 

1) Yi adwuma a ɛyɛ den fi hɔ na nya metallographic nhyehyɛe a ɛma abotɔyam.

 

2) Nya nea ɛhyerɛn, ɛnyɛ oxidizing na corrosion-resistant surface.

 

3) Ayaresa a ɛhyerɛn ma nea ɛrehuruhuruw no kɔ so yɛ mmerɛw, na wobetumi anya ɔfa a ɛhyerɛn a wɔmfa aduru no akyi.

 

Wɔtaa kyekyɛ fononoo a wɔde ano aduru a ɛhyerɛn mu abien.Baako yɛ muffle fononoo a ɛte sɛ mesh, na biako nso yɛ afiri a wɔde yɛ afiri a wɔde yɛ nneɛma a ɛwɔ intanɛt so a wɔde tube biako na ɛyɛ adwuma.Mpɛn pii no, mesh-type muffle furnace no tumi yɛ dade paipu ho adwuma pii a ɛyɛ adwuma yiye.Nanso muffle fononoo no sintɔ ahorow nso da adi.Esiane sɛ fononoo no nipadua no mu kɛse nti, ɛsɛ sɛ bere a wɔde di kan yɛ hyew no yɛ tenten yiye, enti ahoɔden a wɔde di dwuma no nso yɛ kɛse.Bio nso, esiane sɛ wɔansɔ ano yiye nti, ɛde mframa a ɛbɔ ho ban pii nso bedi dwuma, nanso nea ɛma ɛhyerɛn no nyɛ nea abotɔyam wom.The intanɛt so biako-tube kɔ so hyerɛn annealing fononoo nni atifi hɔ sintɔ ahorow no.Enti, ɛbɛyɛ nea eye ma wɔn a wɔyɛ nneɛma a wɔpɛ sɛ wɔyɛ dade paipu a ɛsom bo kɛse anaasɛ wɔpɛ sɛ wɔhyɛn dade paipu a ɛkorɔn gua so no. Hangao Tech (SEKO Machinery) nso wɔ mfonini ahorow abien a wubetumi apaw bi.Zhijin type no nsɛe ahoɔden kɛse na ɛnyɛ nea ɛmma nneɛma a atwa yɛn ho ahyia, na thermal insulation type no betumi anya hann a eye.

Nneɛma a Ɛfa Ho

Bere biara a wɔbɛbobɔ finishing tube no, ɛsɛ sɛ ɛfa ɔkwan a wɔfa so yɛ solution treatment no mu.Ta hwɛ sɛ dade paipu no adwumayɛ di mfiridwuma mu ahwehwɛde ahorow ho dwuma.na wɔde awerɛhyɛmu ama wɔ dwumadie akyi dwumadie anaa dwumadie ho.Bright ano aduru ayaresa nhyehyɛe a ultra-tenten seamless dade paipu ayɛ den bere nyinaa wɔ adwumayɛ mu.

Amanneɛ kwan so anyinam ahoɔden fononoo mfiri yɛ kɛse,kata beae kɛse, wɔ ahoɔden a wɔde di dwuma kɛse ne gas kɛse a wɔde di dwuma, enti ɛyɛ den sɛ wobehu ano aduru nhyehyɛe a ɛhyerɛn.Wɔ mfe pii adwumaden ne nkɔso foforo akyi no, mprempren induction ɔhyew mfiridwuma a ɛkɔ anim ne DSP tumi a wɔde di dwuma.Precision control of heating temperature to hwɛ sɛ ɔhyew no yɛ controlled wɔ t2C,de adi mfiridwuma mu ɔhaw a ɛnyɛ pɛpɛɛpɛ induction ɔhyew ɔhyew control.Wɔnam 'ɔhyew a wɔde fa mu' so ma dade paipu a ɛyɛ hyew no yɛ nwini wɔ ɔkwan titiriw bi a wɔato mu a ɛma onwini mu, a ɛtew gas a wɔde di dwuma no so kɛse na ɛnyɛ nea ɛmma nneɛma a atwa yɛn ho ahyia no nsɛe kɛse.
$ 0
$ 0
Hwehwɛ sɛnea Hangao Stainless Steel Coil Tube Production Line no tumi yɛ nneɛma pii no mu.Wɔayɛ no ama dwumadie ahodoɔ, ɛfiri mfiridwuma mu akwan so kɔsi nneɛma a wɔyɛ titire so, yɛn nneɛma a yɛyɛ no ma awerɛhyɛmu sɛ wɔbɛyɛ dadeɛ a ɛnyɛ den coil nsuo a ɛyɛ papa a ɛnyɛ den.Ɛnam sɛ pɛpɛɛpɛyɛ yɛ yɛn agyiraeɛhyɛdeɛ nti, Hangao yɛ wo hokafoɔ a wogye wo di sɛ ɔdi nnwuma ahodoɔ ahwehwɛdeɛ ho dwuma wɔ ɔkwan a ɛkyɛn so.
$ 0
$ 0
Fi ase akwantu a ɛfa ahotew ne pɛpɛɛpɛyɛ ho ne Hangao’s Stainless Steel Fluid Tube Production Line.Wɔayɛ yɛn mfiri a ɛyɛ nwonwa no ama ahotew ho dwumadie wɔ nnuruyɛ, aduane a wɔyɛ, ne nea ɛkeka ho mu, na ɛma ahotew a ɛkorɔn sen biara.Sɛ́ yɛn bo a yɛasi ho adanse no, Hangao da nsow sɛ adwumakuw a mfiri a wɔde yɛ nsu afiri hoahoa ne ho wɔ ahotew soronko ho, na edi nnwuma a wɔde ahotew di kan wɔ nhyehyɛe ahorow a wɔde di dwuma wɔ nsu mu no ahwehwɛde a emu yɛ den ho dwuma.
$ 0
$ 0
Hwehwɛ sɛnea wɔde titanium nsukorade di dwuma a enni ano no mu denam Hangao Titanium Welded Tube Production Line no so.Titanium nsukorade nya mfaso kɛse wɔ ahunmu, nnuruyɛ mfiri, nnuru a wɔde yɛ adwuma, ne nea ɛkeka ho mu, esiane sɛ ɛyɛ soronko a ɛko tia nsɛe na ahoɔden ne emu duru yɛ pɛ nti.Sɛ́ ade a ɛntaa nsi wɔ ɔman no mu gua so no, Hangao de hoahoa ne ho sɛ ɔyɛ adwumakuw a ɛyɛ pintinn na wotumi de ho to so ma titanium welded tube production lines, hwɛ hu sɛ ɛyɛ pɛpɛɛpɛ na ɛyɛ adwuma daa wɔ saa adwuma titiriw yi mu.
$ 0
$ 0
Dive kɔ ahemman a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ no mu ne Hangao Petroleum ne Chemical Tube Production Line.Wɔayɛ no sɛnea petroleum ne nnuruyɛ adwumayɛbea ahorow hwehwɛ denneennen no, yɛn nneɛma a wɔyɛ no di mu wɔ nsukorade a wɔyɛ a ɛne gyinapɛn a emu yɛ den a wɔhwehwɛ wɔ nneɛma a ɛho hia a wɔde fa nneɛma a ɛho hia mu na wɔyɛ ho adwuma wɔ saa nnwuma yi mu no hyia mu.Fa wo ho to Hangao so wɔ ano aduru a wotumi de ho to so a ɛkura nokwaredi ne adwumayɛ a ɛho hia wɔ petroleum ne nnuru a wɔde di dwuma mu no mu.
$ 0
$ 0
Nya mfiridwuma mu nkɔso ho nhwɛso wɔ Hangao Laser Stainless Steel Welded Tube Production Line.Esiane sɛ wɔde ahoɔhare a wɔde yɛ nneɛma ntɛmntɛm ne weld seam a ɛso bi nni hoahoa ne ho nti, saa anwonwade a wɔde mfiridwuma mu nimdeɛ a ɛkorɔn ayɛ yi san kyerɛkyerɛ dade a ɛnyɛ den a wɔde yɛ nsu mu.Ma wo production efficiency kɔ soro denam laser mfiridwuma so, hwɛ hu sɛ pɛpɛɛpɛ na ɛyɛ papa wɔ weld biara mu.
$ 0
$ 0

Sɛ Yɛn Adeyɛ Ne Nea Wopɛ a

Yɛsrɛ sɛ wo ne yɛn kuw no nni nkitaho ntɛm ara na yɛmfa ano aduru a ɛyɛ adwumayɛfo de kɛse bua wo
WhatsApp:+86-158-1561-9854  
Tel: +86-139-2821-9289  
E-mail: hangao@hangaotech.com  
Fa ka ho: Dabi 23 Gaoyan Kwan, Duyang Kuro, Yun 'neDistrictYunfu Kuropɔn.Guangdong Mantam mu

Nkitahodi a Ɛyɛ Ntɛmntɛm

Yɛn Ho Nsɛm

Login & Kyerɛw wo din

Guangdong Hangao Technology Co., Ltd. yɛ China biako pɛ a ɛwɔ soro-awie pɛpɛɛpɛ mfiridwuma welded paipu production line a edi mũ set of nnwinnade manufacturing tumi.
Gyae Nkrasɛm bi
Di Yɛn Nkitahodi
2023 Guangdong Hangao Technology Co., Ltd. Hokwan nyinaa wɔ hɔ.Mmoa a wɔde ma leadong.com so na ɛwɔ hɔ | Sitemap a Wɔde Di Dwuma. Nsɛm a Wɔde Sie