Please Choose Your Language
Please Choose Your Language
Ndeleng liyane
Nggawe Produksi Luwih Efisien
Nyedhiyani pelanggan kanthi solusi khusus sing unik
spanduk2 Ndeleng liyane
Pabrik dingin inline, sinkronisasi kacepetan 
Ngapikake efisiensi kerja kanthi apik
Ndeleng liyane
Rintangan industri terobosan lan pangembangan industri timbal Garis produksi anil ireng Rotary diameter gedhe: ¢ 1200 * 16mm

Solusi

Hangao mbedakake dhewe minangka panyedhiya layanan siji-mandeg premier ing China kanggo peralatan pipa industri stainless steel dhuwur-mburi.Portofolio ekstensif kita kalebu garis produksi pipa las presisi, mesin gulung manik las, peralatan annealing terang online lan offline, sistem pelacakan las, sistem kontrol cerdas, mesin annealing terang pipa gulung, mesin annealing ireng Rotary, lan liya-liyane.Kita bangga kanthi lancar nggabungake R&D, manufaktur, dodolan, lan layanan dhukungan lengkap kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
High Speed ​​Precision Welded Pipe Production Line
Solusi jalur produksi pipa baja tahan karat Hangao selaras karo lanskap industri cerdas sing berkembang, kanthi sistem kontrol cerdas terintegrasi sing bisa ngrekam data produksi lan manajemen garis wektu nyata.Nyakup macem-macem diameter pipa, solusi kita nawakake macem-macem cara welding, njamin presisi, kacepetan, ngasilake, lan efisiensi sing luar biasa.
 
 
 
Induction Finished Tube Bright Annealing Production Line
Hangao's stainless steel tabung mesin annealing padhang wis entuk pujian sing nyebar, mrentahake pangsa pasar 80% sing nyengsemake ing China.Komitmen kita kanggo kemajuan teknologi sing terus-terusan, layanan bespoke dhuwur, lan dhukungan sawise-sales profesional sing teladan wis entuk pangenalan saka klien industri sing cerdas.
 
 
 
 
 
 
Rotary Black Annealing Line
 
Garis produksi annealing ireng Rotary digunakake kanggo panas pipa stainless steel kanggo 1050-1080 ℃.Sabanjure, sijine ing peralatan khusus sing digawe adhem nganti suhu kamar liwat nyemprotake banyu.Sawise perawatan peralatan, pipa las stainless steel nyukupi syarat teknis ASTM A249-04 kanggo perawatan panas pipa las industri.Dilengkapi karo dipakani lan discharging piranti otomatis, ing dipakani lan discharging pipo nganggo cara dipakani Rotary, nggawe pipo liyane roto-roto digawe panas lan kinerja luwih;Sawise perawatan panas, pipa ora deform lan nyimpen proses straightening.
 
 

Pabrik Tube

Hangao ngadeg minangka frontrunner global ing ngirim proyek turnkey, baris pabrik tabung baja stainless otomatis kanthi otomatis.Kanthi warisan sugih luwih saka rong puluh taun ing industri, kita gumunggung tim lengkap darmabakti kanggo desain, manufaktur, lan support sawise-sales.Penawaran ekstensif kita kalebu mesin tabung sing dilas laser, mesin manufaktur stainless steel kanthi cepet ngganti cetakan, mesin nggawe tabung stainless steel presisi, mesin manufaktur tabung sing dilas titanium, lan spektrum solusi canggih.

Garis Annealing

Hangao uga nawakake macem-macem solusi sing disesuaikan ing bidang anil tabung, kanthi pangsa pasar sing kuat ngluwihi 80%.Kurban kita kalebu mesin annealing padhang kanggo tabung gandheng stainless steel umum, mesin annealing padhang kanggo Rampung tabung mbalek kadhemen, mesin annealing ireng kanggo gedhe lan cilik diameteripun tabung baja ireng, in-line tanduran annealing, off-line garis annealing, etc.

Babagan Hangao

Produsen Spesialisasi ing Peralatan Pipa Welded High-End

Hangao punika 20 taun dhuwur-tech lan perusahaan specialized, iku China kang mung siji karo dhuwur-mburi tliti industri gandheng pipe baris produksi pesawat lengkap Kapabilitas Manufaktur peralatan.Ing wektu sing padha, kita duwe R & D lan kapasitas Manufaktur mesin welding pipe tliti, weld manik roller mesin, mesin annealing padhang, off-line puteran annealing line welding sistem nelusuri, sistem kontrol cerdas, jamur lan kabèh peralatan tanduran Produk diekspor. menyang Dubai, Rusia, India, Thailand, Pakistan, Vietnam, Malaysia, Serbia, Kosta Rika, Korea Selatan, Amerika Serikat, Australia lan negara liyane.
Sawise 20 taun pembangunan, akeh teknologi kita mimpin donya lan mimpin gaya.

Tipe insulasi cerdas pertama ing donya peralatan annealing padhang, suhu bagean insulasi akurat nganti ± 2 ℃, luwih njamin kualitas perawatan panas.
babagan awake dhewe
HOME-BABET-PIC3
babagan kita1
0 +
yuta+
Modal Terdaftar
0 +
+
Pengalaman Industri
0 +
㎡+
Cover An Area
0 +
+
Anggota Perusahaan

Apa Pilih Kita

Hangao minangka perusahaan teknologi tinggi lan khusus 20 taun, mung siji-sijine China kanthi produksi pipa las industri kanthi presisi dhuwur kanthi kemampuan manufaktur peralatan.
.
  • Layanan siji-mandeg

    Layanan siji-mandeg lengkap lan macem-macem produk sing akeh, nyakup macem-macem mesin pipa sing kasedhiya kanggo dituku, posisi unik kanggo ngatasi lan ngrampungake tantangan sing bisa sampeyan temoni ing proses nggawe pipa.Keahlian kita nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo kabutuhan khusus sampeyan.
  • Teknologi Kuat
    Perusahaan kita, sing didhukung dening panyiapan rong puluh taun, nampilake kaprigelan teknis sing luar biasa kanthi kapabilitas terpadu ing R&D, manufaktur, lan penjualan.Liwat komitmen sing terus-terusan kanggo inovasi, akumulasi keahlian teknis, lan kerja tim kolaboratif, kita wis entuk pangenalan saka pimpinan industri kayata Jiuli, Dewei, lan Tsingshan.Ruang pabrik kita sing akeh lan macem-macem peralatan pangolahan dhasar nandheske komitmen kita kanggo nyedhiyakake solusi manufaktur tingkat paling dhuwur.
  • Sampurna sawise-sales Service
    Nilai perusahaan sing fokus ing pelanggan mimpin tim perbaikan profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun lan tim layanan pelanggan sing tansah on call, kepuasan sampeyan minangka komitmen sing ora tegang.​​​​​​​

Apa sing anyar ing Hangao?

Hangao minangka perusahaan teknologi tinggi lan khusus 20 taun, mung siji-sijine China kanthi produksi pipa las industri kanthi presisi dhuwur kanthi kemampuan manufaktur peralatan.
20200924231138575860.jpg
30-08-2022
Analisis Proses Produksi lan Karakteristik Produk Pipa Las Titanium

Adhedhasar kekurangan pipa mulus titanium, pipa las titanium metu.Saiki, mung ana sawetara perusahaan pipa las titanium gedhe ing saindenging jagad.Salah sawijining faktor utama sing mbatesi pangembangan pipa las titanium yaiku teknologi produksi jalur titanium sing ora cukup.Nanging mengko, kanthi pangembangan lan perbaikan teknologi produksi pipa baja titanium.negaraku uga bisa ngasilake jalur baja titanium sing berkualitas tinggi.

Ndeleng Liyane
2020092422333555050.jpg
30-08-2022
Apa Faktor sing Ngaruhi Perawatan Panas Annealing Padhang saka Pipa Las Stainless Steel?

Tujuan perawatan panas padhang on-line saka pipa gandheng stainless steel: siji kanggo ngilangke kaku ampas kui sak proses kerja kadhemen Rolling Strip stainless steel menyang wangun tubular lan sak proses welding;Iku proses penting kanggo mesthekake kinerja pipa gandheng stainless steel kanggo solusi ngalangi menyang austenite lan banjur cepet kelangan mudhun kanggo nyegah austenite saka udan utawa transformasi phase sak proses cooling.

Ndeleng Liyane
20220830104813142412.jpg
30-08-2022
Bedane Antarane Pipa Paduan Titanium Seamless Lan Pipa Paduan Titanium Dilas

Tabung titanium umume dipérang dadi rong jinis pipa, ing kene ana bedane.Tabung titanium sing diekstrusi kalebu tabung cold-rolled, ...

Ndeleng Liyane
20230505141046452470.jpg
2023-05-05
Muga-muga Ketemu Sampeyan ing Ekspo Pipa Stainless Steel India kaping 13 2023

Kanthi kabijakan mbukak, Hangao Tech mutusake kanggo rawuh ing Expo Pipa Stainless Steel India 2023. Ngarep-arep bisa ketemu lan nglayani sampeyan ing wektu kasebut.

Ndeleng Liyane
20231030134128162343.jpg
30-10-2023
Kaluwihan & Fitur saka Intelligent Bright Annealing Induction Heating Equipment

Amarga sawetara syarat proses manufaktur khusus pipa stainless steel, perawatan insulasi solusi padhet dibutuhake (panas saka suhu normal nganti ...

Ndeleng Liyane

Yen Produk Kita Apa Sing Dikarepake

Mangga langsung hubungi tim kita kanggo mangsuli sampeyan kanthi solusi sing luwih profesional
WhatsApp:+86-158-1561-9854  
Telp: +86-139-2821-9289  
E-mail: sales6@hangaotech.com  
Add: No. 23 Gaoyan Road, Duyang Town, Yun 'an District Yunfu City.Provinsi Guangdong

Link cepet

Babagan awake dhewe

Mlebet & Ndaftar

Guangdong Hangao Technology Co., Ltd. minangka siji-sijine China kanthi baris produksi pipa las industri kanthi presisi dhuwur kanthi kapabilitas manufaktur peralatan.
Ninggalake Pesen
Hubungi Kita
Hak Cipta © 2023 Guangdong Hangao Technology Co., Ltd. Kabeh Hak Dilindungi.Dhukungan dening leadong.com | Sitemap. Kebijakan Privasi