Please Choose Your Language
Please Choose Your Language
Tingali deui
Jieun Produksi Leuwih Efisien
Nyadiakeun konsumén jeung hiji-eureun solusi ngaropéa unik
spanduk2 Tingali deui
Ngagiling tiis inline, speed sinkronisasi 
Greatly ngaronjatkeun efisiensi gawé
Tingali deui
halangan industri narabas sarta ngembangkeun industri kalungguhan Diaméter badag usaha Rotary garis produksi annealing hideung: ¢ 1200 * 16mm

Solusi

Hangao ngabédakeun dirina salaku panyadia ladenan hiji-eureun utama di Cina pikeun alat pipa industri stainless steel luhur.portopolio éksténsif kami ngawengku precision dilas garis produksi pipe, weld bead mesin rolling, online tur offline parabot annealing caang, las tracking sistem, sistem kontrol calakan, rengse digulung pipe mesin annealing caang, mesin annealing hideung usaha Rotary, sareng nu sanesna.Kami bangga dina ngahijikeun lancar R&D, manufaktur, penjualan, sareng jasa dukungan komprehensif pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan klien kami.
High Speed ​​Precision Welded Pipe Production Line
Solusi jalur produksi pipa stainless steel Hangao aligns seamlessly jeung bentang ngembang industri pinter, featuring sistem kontrol calakan terpadu sanggup rékaman data produksi real-time jeung manajemén garis.Ngawengku rupa-rupa diaméter pipa, solusi kami nawiskeun rangkeian metode las, mastikeun katepatan luar biasa, kagancangan, ngahasilkeun, sareng efisiensi.
 
 
 
 
Induksi Réngsé Tube Bright Annealing Line Produksi
Tabung baja stainless steel mesin annealing terang Hangao parantos kéngingkeun pujian nyebar, maréntahkeun pangsa pasar 80% anu luar biasa di China.Komitmen kami pikeun kamajuan téknologi kontinyu, jasa bespoke high-end, sareng dukungan saatos penjualan profésional anu exemplary parantos nampi pangakuan ti klien industri anu terang.
 
 
 
 
 
 
Rotary Hideung Annealing Line
 
Garis produksi annealing hideung Rotary dipaké pikeun panas pipa stainless steel ka 1050-1080 ℃.Salajengna, nempatkeun eta dina alat husus nu geus leuwih tiis kana suhu kamar ngaliwatan nyemprot cai.Saatos perawatan alat kami, pipa dilas stainless steel minuhan sarat téknis tina ASTM A249-04 pikeun perlakuan panas pipa dilas industri.Dilengkepan dahar otomatis tur discharging alat, nu dahar jeung discharging pipa ngadopsi metoda dahar Rotary, sahingga pipa leuwih merata dipanaskeun sarta boga kinerja hadé;Saatos perlakuan panas, pipa teu deform sarta ngaheéat prosés straightening.
 
 

Tube Mill

Hangao nangtung salaku frontrunner global dina delivering proyék turnkey, pinuh otomatis stainless steel tube ngagiling garis.Kalayan warisan anu beunghar langkung ti dua puluh taun di industri, kami gaduh tim komprehensif anu dikhususkeun pikeun desain, manufaktur, sareng dukungan saatos penjualan.Panawaran éksténsif kami kalebet mesin tabung anu dilas laser, mesin manufaktur stainless steel gancang, mesin pembuatan tabung stainless steel presisi, mesin manufaktur tabung anu dilas titanium, sareng spéktrum solusi anu canggih.

Jalur Annealing

Hangao ogé nawarkeun rupa-rupa solusi ngaropéa dina widang annealing tube, commanding pangsa pasar mantap of exceeding 80%.kurban urang kaasup mesin annealing caang pikeun umum stainless steel dilas tabung, mesin annealing caang pikeun finish tabung tiis digulung, mesin annealing hideung pikeun diaméterna badag sarta leutik pipah baja hideung, tutuwuhan annealing di-garis, off-garis annealing garis, jsb.

Ngeunaan Hangao

Produsén Specializing Dina High-Ahir dilas Equipment pipe

Hangao mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi sareng khusus 20 taun, mangrupikeun hiji-hijina Cina kalayan garis produksi pipa las industri precision tinggi-tungtung set pinuh kamampuan manufaktur alat.Dina waktu nu sarua, urang boga R&D jeung kapasitas manufaktur mesin las pipe precision, weld bead roller mesin, mesin annealing caang, off-line puteran annealing garis las sistem tracking, sistem kontrol calakan, kapang jeung sakabeh tutuwuhan alat-alat séjén Produk anu diékspor. ka Dubai, Rusia, India, Thailand, Pakistan, Vietnam, Malaysia, Sérbia, Kosta Rika, Koréa Kidul, Amérika Serikat, Australia jeung nagara séjén.
Saatos 20 taun pangwangunan, seueur téknologi urang anu ngarah ka dunya sareng nuju tren.

Jenis insulasi calakan munggaran di dunya alat annealing caang, suhu bagian insulasi akurat nepi ka ± 2 ℃, kualitas perlakuan panas jaminan hadé.
tentang Kami
Imah-ngeunaan-pic3
ngeunaan urang1
0 +
juta +
Modal kadaptar
0 +
+
Pangalaman Industri
0 +
㎡+
Panutup Hiji Wewengkon
0 +
+
Anggota Perusahaan

Naha Milih Kami

Hangao mangrupakeun 20years tinggi-tech sarta perusahaan husus, nyaeta Cina urang ngan hiji kalawan precision tinggi-tungtung industri dilas pipe garis produksi set pinuh ku kamampuhan manufaktur parabot.
.
  • Hiji-Stop Service

    Ladenan hiji-eureun komprehensif kami sarta rentang produk éksténsif, ngawengku rupa-rupa pipa pembuatan mesin sadia pikeun dibeuli, uniquely posisi kami pikeun alamat na ngabéréskeun sagala tantangan anjeun bisa sapatemon dina prosés pipe-nyieun.Éta kaahlian kami dina nyayogikeun solusi anu cocog pikeun kabutuhan khusus anjeun.
  • Téhnologi kuat
    Pausahaan urang, dirojong ku dua puluh taun ngadegna, showcases prowess teknis formidable kalawan kamampuhan terpadu di R&D, manufaktur, sarta jualan.Ngaliwatan komitmen anu terus-terusan pikeun inovasi, akumulasi kaahlian téknis, sareng gawé babarengan kolaborasi, kami parantos nampi pangakuan ti pamimpin industri sapertos Jiuli, Dewei, sareng Tsingshan.Ruang pabrik kami anu éksténsif sareng sakumpulan peralatan pamrosésan anu komprehensif nunjukkeun komitmen kami pikeun nyayogikeun solusi manufaktur tingkat luhur.
  • Sampurna jasa saatos-jualan
    Nilai-nilai perusahaan anu dipuseurkeun ku palanggan nyababkeun tim perbaikan profésional kalayan pangalaman mangtaun-taun sareng tim layanan palanggan anu sok ditelepon, kapuasan anjeun mangrupikeun komitmen kami anu teu kaampeuh.​​​​​​​

Naon anu anyar di Hangao?

Hangao mangrupakeun 20years tinggi-tech sarta perusahaan husus, nyaeta Cina urang ngan hiji kalawan precision tinggi-tungtung industri dilas pipe garis produksi set pinuh ku kamampuhan manufaktur parabot.
20200924231138575860.jpg
30-08-2022
Analisis Prosés Produksi jeung Karakteristik Produk Pipa Las Titanium

Dumasar kana kakurangan pipa seamless titanium, pipa anu dilas titanium kaluar.Ayeuna, aya ngan sakeupeul pausahaan pipa dilas titanium badag di dunya.Salah sahiji faktor utama ngabatesan pangwangunan pipa las titanium nyaéta téknologi produksi anu henteu cekap tina jalur titanium.Tapi engké, kalawan ngembangkeun sarta perbaikan téhnologi produksi pipa baja titanium.nagara urang ogé bisa ngahasilkeun kualitas luhur titanium strips baja.

Tempo deui
20200924223335555050.jpg
30-08-2022
Naon Faktor anu mangaruhan kana Perlakuan Panas Annealing Caang tina Pipa Las Stainless Steel?

Tujuan tina on-line perlakuan panas caang tina pipa dilas stainless steel: hiji pikeun ngaleungitkeun stress residual dihasilkeun salila prosés kerja tiis rolling nu strip stainless steel kana bentuk tubular jeung salila prosés las;Ieu mangrupa prosés penting pikeun mastikeun kinerja pipa dilas stainless steel kana solusi padet kana austenite lajeng gancang niiskeun handap pikeun nyegah austenite ti présipitasi atawa transformasi fase salila prosés cooling.

Tempo deui
20220830104813142412.jpg
30-08-2022
Beda Antara Pipa Alloy Titanium Seamless Sareng Pipa Aloi Titanium Dilas

Pipa titanium umumna dibagi jadi dua jinis pipa, ieu mangrupikeun bédana antara aranjeunna.Tabung titanium anu diekstrusi kalebet tabung anu digulung tiis, ...

Tempo deui
20230505141046452470.jpg
2023-05-05
Mudah-mudahan Papanggih Anjeun Dina 13th Indian Stainless Steel Pipe Expo 2023

Kalayan kawijakan openning, Hangao Tech mutuskeun hadir ka India Stainless Steel Pipe Expo of 2023. Hormat ngaharepkeun papanggih jeung jasa pikeun anjeun dina waktu éta.

Tempo deui
20231030134128162343.jpg
2023-10-30
Kaunggulan & Fitur tina Intelligent Bright Annealing Induksi Equipment Pemanasan

Dina panempoan sababaraha sarat prosés manufaktur husus tina pipa stainless steel, perlakuan insulasi solusi solid diperlukeun (pemanasan tina suhu normal ka ...

Tempo deui

Upami Produk Kami Anu Anjeun Hayang

Punten hubungi tim kami langsung pikeun ngajawab anjeun kalayan solusi anu langkung profésional
WhatsApp:+86-158-1561-9854  
Telp: +86-139-2821-9289  
Surélék: sales6@hangaotech.com  
Tambah: No. 23 Jalan Gaoyan, Kota Duyang, Kota Yun 'anDistrik Yunfu.Propinsi Guangdong

Tumbu Gancang

Tentang Kami

Login & ngadaptar

Guangdong Hangao Technology Co., Ltd. mangrupikeun hiji-hijina Cina anu gaduh garis produksi pipa dilas industri precision tinggi-tungtung set pinuh kamampuan manufaktur alat.
Kantunkeun pesen
Taros Kami
Hak Cipta © 2023 Guangdong Hangao Technology Co., Ltd. Sadaya Hak Ditangtayungan.Rojongan ku leadong.com | Peta situs. kabijakan privasi